Artikler om: DS1140

(1) DS1140: Oprettelse af projekt og tilpasning til DS1140 I KS modulet

Oprettelse af projekt dedikeret til kvalitetssikring med fokus på DS1140

Når du har oprettet din bruger eller er logget ind, vil du automatisk blive ført hen til startsiden.
For at oprette et nyt projekt skal vi i venstre side af sidebaren finde "Projekter" og herefter klikke på knappen "Opret projekt"

Hernæst vil du skulle oprette dit projekt. Her udfylder du dit projekts detaljer og krydser de værktøjer/moduler af som du ønsker at bruge til dette projekt.
Bemærk her at hvis ikke du får tilføjet alle de værktøjer/moduler du skal bruge, så kan du altid gå tilbage i indstillingerne og slå dem til senere hen. Det samme gælder hvis du ønsker at fjerne værktøjer/moduler.

Da vi i dette eksempel tager udgangspunkt i kvalitetssikring med fokus på DS1140, har vi kun tilføjet rapporter, filer, kvalitetssikring, registreringer og plantegning.

Når du har oprettet dit projekt vil du have muligheden for at "tilføje nogle brugere" eller "åbne dashboardet"
Hvis du ønsker at tilføje brugere, men er i tvivl om hvordan du gør, så har vi en guide her - Tilføj brugere

I dette tilfælde ønsker vi ikke at tilføje brugere, så vi åbner dashboardet

Når du har åbnet dashboadet skal vi ind under fanen i "Kvalitetssikring" i vestre side. Her finder du en masse koloner som i dette tilfælde ikke passer til kvalitetssikring af DS1140 - vi skal derfor tilpasse dem, så kolonnerne er mere relevante for os.

For at tilpasse de markerede kolonner således de passer til vores projekt, så skal vi ind åbne "Menu" og scrolle helt ned i bunden og finde "indstillinger"

Når du har åbnet indstillingerne vil du blive mødt af en masse pre-made kolonner som du kan bruge som du ønsker alt efter dit projekts behov.
Hvis der ikke er en pre-made kolonne som passer til dit projekt, så kan du også oprette dine egene. Dette er hvad vi gør i dette eksempel.

For udelukkende at have vores egne kolonner har jeg krydset alle de pre-made kolonner fra og er scrollet ned til de kolonner der hedder "Col1", "Col2", "Col3" osv.
Disse kolonner krydser jeg af og navngiver efter behov.

I dette tilfælde har jeg navngivet dem som følgende:
Col1 - Grundlag
Col2 - Kontroltidspunkt
Col3 - Acceptkriterium
Col4 - Kontrolomfang
Col5 - Kontrolmetode
Col6 - Dokumentation
Col7 - Kontolbeskrivelse/Bemærkninger

Når du har navngivet og tilvalgt de kolonner du ønsker, så kan du igen klikke på "kvalitetssikring" ovre i venstre side (bemærk at siden automatisk gemmer dine valgte kolonner)
Du vil nu kunne se at dine tilvalgte kolonner vil være aktive under "kvalitetssikring"

Step 2:

https://help.cxplanner.com/da/article/2-oprettelse-af-filstruktur-samt-oprettelse-af-plantegninger-pa-ds1140-projekt-30veao/