Artikler om: DS1140

(3) Oprettelse af kontrolplanen på et DS1140 projekt

Oprettelse af et kontrolplanen

Når vi skal oprette vores kontrolplan, så skal vi i venstre side finde fanen "kvalitetssikring". Det er herinde vi kan lave vores kontrol plan eller downloade en allerede eksisterende kontrolplan.
I dette eksempel har jeg en pre-downloadet.

For at tilføje din kontrolplan, så skal vi åbne "menuen" og klikke på knappen "download oversigt (XLSX)

Herefter downlader du filen ned og åbner dokumentet. Det er herinde du skal overfore dine data, så CxPlanner kan konvertere dem.
Når du har indtastet dine data, kunne det eksempelvis se sådan her ud:

Når du har gennemgået dine informationer på kontrolplanen og sikret at de er rigtige, så gemmer du dokumentet ned, så vi kan tilføje det til projektet.
Når dokumentet er gemt, så hopper vi tilbage i "kvalitetssikringsfanen" og klikker på "menu" og herefter "importer mange fra XLSX"
Her der finder du det dokument som vi netop har gemt og uploader det

Nu er din kontrol plan uploadet, men inden den er klar til brug, så skal vi have lavet vores B.2.2.2 dokument.
For at lave vores B.2.2.2 dokument, så skal vi igen op i "menuen" og trykke "ekstra download muligheder"
Her downloader du dokumentet ned i det format du ønsker. vi anbefaler at downloade det ned som en PDF.

Når dokumentet er downloadet hopper vi tilbage i "filer" og finder vores kontrolplan mappe. Når du har fundet kontrolplansmappen uploader du filen, som du netop har gemt ned,

Når alt dette er gjort er vi færdige og din kontrolplan er klar til at sende til projekterendes kommentarer.

Step: 4

https://help.cxplanner.com/da/article/4-oprettelse-af-b222x-kontroldokumentet-1tasnc9/

Opdateret den: 06/09/2024