Artikler om: DS1140

(4) Oprettelse af B2.2.2.X Kontroldokumentet

Oprettelse af B2.2.2.X Kontroldokumentet

Når det er første gang du skal oprette en rapport i CxPlanner, så skal du have lavet en template. Vi hos CxPlanner har nogle færdiglavede templates liggende som er til fri benyttelse, men det kan være rart at lave sin egen.

For at oprette vores egen template til brug af rapporter, så skal vi i venstre side af sidebaren finde "template center" og hernæst åbne "rapport-templates"
Når du er inde på fanen "rapport-templates", så klikker du på "tilføj ny rapport" og giver din nye rapport et navn.

Hvis du ikke kan finde "template centeret", så er det fordi du er inde i et projekt. Du skal her tilbage til forsiden, ved at klikke på "tilbage til hjem" oppe i venstre side af sidebaren.

Nu har vi åbnet vores egen template som vi nu skal personliggøre.
Da vi i dette eksempel er i gang med et DS1140 projekt udfylder jeg detaljerne, således det passer til dette projekt. Hver her opmærksom på at du skal trykke "gem" hver gang du har ændret noget inde i rapport-templaten.

Jeg har udfyldt nogle informationer som passer til et DS1140 projekt, men du tilpasser bare informationerne således det passer til dit projekt.

Når du har udfyldt dine rapportdetaljer og lavet en rapportforside, så scroller vi videre ned til "tilpasset indhold". Det er her hvor den generelle tekst skal skrives ind.
Da vi er i gang med et DS1140 projekt, så indsætter jeg en B.2.2.2 kontrolplan. Vi hos CxPlanner har flere templates, som der kan købes adgang til, men man kan også bruge sin egen.

I dette eksempel gør vi brug af en CxPlanner template.

Når du har skrevet alt ind, så trykker du "gem" og hopper ind på dit projekt igen.
Når du er inde på dit projekt, så finder du fanen "rapporter" i venstre side og trykker "importer template"

Her finder du den template du netop har lavet og importere den.
Når du importere din template vil du blive mødt af en forside der hedder "rapportdesign".
Her justere du blot i vores template således at den passer til projektet.

Når du har justeret detaljerne således de passer til dit projekt scroller vi videre ned til "tilpasset indhold"
Her kan du se at der er en masse klammer ud for vores stamdata keywords - dem skal vi have redigeret således de passer til vores projekt.
For at ændre vores keywords skal vi klikke på den gule "erstat template tekst" knap.

Herinde erstatter du teksten således at informationerne passer til dit projekt.

Når du har erstattet informationerne vil du kunne se at alle vores tidligere keywords er blevet erstattet med de nye som du netop har tilføjet.
Bemærk her at der i denne template er et par punkter der er markeret med gult - det er fordi du skal forholde dig lidt ekstra til det selv.

Når du har gennemgået hele kontrolplanen og sikret dig at det hele spiller, så trykker du gem og scroller videre ned til "filgrupper". Her giver jeg filgruppen overskriften "kontrolplan" og tilføjer filen "kontrolplan" som ligger under vores B2.2.2.1 fane.

Når alt dette er gjort er vi færdige! Du kan nu re-loade siden og i toppen af fanen se at du kan downloade din rapport.

Opdateret den: 04/09/2024