Chat support

Chat-support ikon

Som standard er vores chat-support ikon synligt nederst til højre på skærmen. Du kan altid skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Hvis du ikke ønsker, at chat-ikonet er synligt, så kan du skjule det. Når du skjuler det, vil det kun være skjult på det device du skjulet det. Du kan altid få det frem igen.

Skjul/vis chat-ikon

Skjul/Vist chat-ikon

Chat muligheder

Billedet nedenfor viser dine muligheder i vores chat:

Dine chat-samtaler med os
Direkte adgang til vores hjælp
Vedhæft filer

Chat box

Har du ikke tid til at vente på svaret?

Hvis du ikke har tid til at vente på et svar, kan du blot lukke chatten, og så sender vi en svar e-mail.

Chatten er ikke synlig

Mangler du chat-iconet? Dette kan være årsagen, du bruger:

En virksomhedsbaseret firewall (Fortinet eller en Fortigate)
Browser som: Ghostery, DuckDuckGo Privacy, Brave Browser eller Avira Browser Safety
Adblockers eller privatlivsudvidelser.
En VPN til at route din trafik

Opdateret den: 12/12/2023