D&V-projekter - opret og overblik

BETA-version tilgængelig

Hvis dit firma har adgang Drifts & Vedligeholdelses-modulet, kan du oprette nye driftsprojekter.

Et driftsprojekt giver dig mulighed for at planlægge og udføre drifts- og vedligeholdelsesaktiviteter. Det kunne fx være DKV af brandtekniske installationer, inspektion af køleanlæg mv. I praksis vil du muligvis opbygge en struktur for en bygning med brandtekniske installationer, og hver af disse installationer har tilhørende vedligeholdelsesaktiviteter tilknyttet dem.

Tilføj nye D&V-projekter

Hvis knappen til tilføjelse af nye drifts-projekt ikke er synligt, skal du kontakte CxPlanner's support.

Når du har oprettet et D&V projekt vil de fremgå af listen over åbne projekter, men være kategoriseret som et drifts-projekt.

Tilføj D&V project

Opbygning af et D&V-projekt

Et D&V-projekt vil som standard have aktiveret 2 moduler: (1) Vedligeholdelsesplan og (2) Opgave-styring.

Du altid ændre og tilpasse de aktiverede moduler. Du har som udgangspunkt adgang til de samme moduler, som på almindelige projekter (aftalesedler, tidsplaner, etc.).

Nedenfor ses standard-opbygning af et drifts-projekt.

1. Vedligholdelsesplanen

Planen er kerneelementet på denne typer af projekter. Det er herinde, at du planlægger og styrer vedligehold.

2. Opgavestyring

Hvis der fremkommer fejl og observationer ifm. vedligehold, så kan du altid tilgå de enkelte vedligeholdelsesplaner finde dem, men i opgavestyringen samler vi alle observationer på tværs af alle vedligeholdelsesplaner.

D&V-projekt opbygning

Opdateret den: 06/02/2024