Hvordan opretter jeg en mangelgennemgang?

Opret en mangelgennemgang

En mangelgennemgang er afgørende for at sikre kvaliteten af et projekt eller produkt. Ved at identificere og dokumentere fejl og afvigelser kan man udbedre dem, inden den endelige leverance, hvilket reducerer risici, øger kundetilfredsheden og sikrer, at projektet lever op til standarderne. Samtidig fremmer det klar kommunikation mellem interessenter og bidrager til en mere effektiv afslutning af projektet.

Aktiver mangelgennemgangsmodulet

Hvis ikke du kan finde mangelgennemgangsmodulet i venstre side af sidebaren, så er det fordi du ikke har aktiveret værktøjet endnu. For at aktivere modulet, så skal du navigere over i "projektindstilliger" og åbne "værktøjer/moduler". Herinde kan du aktivere mangelgennemgangsmodulet ved at klikke på slideren og re-loade siden.

Opret mangelgennemgangen

Når du har aktiveret mangelgennemgangsmodulet er du nu klar til tage det i brug.
Naviger over i "mangelgennemgangsmodulet" i venstre side af sidebaren og klik på "ny mangel" eller "plantegning".
Vi anbefaler at du/i bruger plantegningsfeaturen til at tilføje jeres mangler, da det skaber et bedre overblik og sikre en bedre kvalitet, når dit team kan se præcist hvor manglen er registeret.

Har du ikke oprettet nogen plantegninger på dit projekt endnu, så vil vi klart anbefale dig/jer at gøre det før i opretter jeres mangelgennemgang.
Er du i tvivl om hvordan man tilføjer plantegninger til et projekt, så kan i følge denne guide: https://help.cxplanner.com/da/article/tilfoj-en-plantegning-pa-et-projekt-bnn4sh/

Når du har åbnet plantegningsfeaturen, så vælger du blot den plantegning som du ønsker at registrerer en mangel på.
Herinde finder du det sted hvor manglen er gældende og klikker på stedet. Hefter beskriver du manglen og trykker "gem/ny mangel".