Opret en tjekliste template

Når du har åbnet Template-centeret, skulle du se en visning som den nedenfor.

Du kan navigere mellem offentlige, firma-delt og private skabeloner i de forskellige menuer.

Skabelonområdet

Template område

Opret en ny skabelon

Tryk på "Tilføj template"-knappen og specificer et navn til skabelonen og eventuelt også en kategori.

Eksemplet nedenfor opretter en ventilations-template:

Opret for ventilation

Struktur af en template

Du har flere muligheder for at tilpasse og redigere dine skabeloner. Screenshotet nedenfor viser nogle af menuerne, og under screenshotet forklares de enkelte menuer.

Struktur af en template

1) Information

Området for information giver dig mulighed for at specificere navnet og kategorien. Disse oplysninger bruges til at identificere skabelonen.

2) Synlighed

Det er i denne boks, at du kan angive, hvem der kan se og redigere skabelonen. Som standard vil den altid være indstillet som privat, men du kan ændre det til at være delt med dit firma.

3) Tilgængelighed

Din skabelon vil som standard være tilgængelig på alle de projekter, du arbejder på. Du kan begrænse tilgængeligheden til specifikke projekter.

Templaten vil kun være tilgængelig for personer fra dit firma. Hvis du vil dele den med personer fra andre firmaer på dine projekter, så sæt flueben i boksen.

4) Andet

Forskellige måder at importere emner til kontrolisten - enten fra andre skabeloner, fra Excel-regneark eller ved at bruge vores AI-integration.

5) Detaljeret beskrivelse

I dette område er det muligt at vedhæfte en detaljeret beskrivelse, f.eks. af testprocessen.

6) Test procedure

Det er her, du tilføjer nye kontrolpunkter.

Tilføj emner til testproceduren

Når du tilføjer et emne/overskrift, kan du tilføje individuelle elementer til det. Skærmbilledet nedenfor viser mange af de felter, du kan tilpasse.

Hurtig-start: Klik på "Importer fra andre skabeloner" og importér hurtigt en af CxPlanner standard templates.

Struktur af en test templates muligheder

Omfang, Accept, Metode, Værktøjer osv.

Disse felter er informationsfelter.

Det er kun nødvendigt at tilføje navnet på "Test elementerne". Alle andre felter er valgfri!

Krævede elementer

Afkrydsningsfelterne inden for "Krævede elementer" giver dig mulighed for at tilpasse forskellige krav. I eksemplet er "Foto" afkrydset - når en bruger markerer dette element, vil deres kamera på deres mobile enhed automatisk åbne og lade dem vedhæfte et billede til elementet.

Andre muligheder

Der er flere avancerede funktioner. Du kan fx vedhæfte billeder til de individuelle elementer, specificere svar, inkludere svar (præfiks) i beskrivelsen, trække og slippe elementerne og meget mere.

Opdateret den: 13/12/2023