Artikler om: Tidsplan (Gantt)

Baseline - historik i tidsplanen

Tidsplanerne er ofte dynamiske - men med en baseline kan du gemme øjebliksbilleder af tidsplanen.

Eksempel

Når du har bygget hele tidsplanen og sidder til et møde, hvor I skal til at rykke opgaver, så kan du gemme en baseline før. Det gør, at du altid kan gå tilbage og se hvordan tidsplanen så ud før.

Opret baseline
Foretage ændringer
Sammenlign den nye tidsplan med din baseline

Alle kan tilgå baselines.

Baseline overblik

Du kan tilgå baselines fra værktøjs-knappen (1) eller med hurtig-funktionen (2).

Hurtig-funktionen lyser gul, hvis der ikke er gemt en baseline for "i dag".

Baseline knapper

Aktiver en baseline

Når du aktiverer en baseline (1) vil den blive lagt ind under den nuværende tidsplan med blå stave.

Hvis der er slettet opgaver/stave siden du gemte baselinen, så vil der komme en popup med info om det.

Aktivering af baseline

Opdateret den: 19/11/2023