Artikler om: Tidsplan (Gantt)

Rettigheder i tidsplanen

Hvem kan oprette nye stave i tidsplanen

På projektet vil det kun være personer med projektrollen som Manager og Administrator, der kan oprette nye stave.

De nye stave kan oprettes ved at klikke på "Ny opgave"-knappen eller ved at højreklikke på eksisterende stave i tidsplanen.

Hvem kan se tidsplanen

Som udgangspunkt i CxPlanner kan alle se alt. Det betyder også, at hvis du tilføjer en Entreprenør til projektet, så vil denne bruger automatisk kunne se tidsplanen.

Hvis du til gengæld benytter Brugergrupper, så har du muligheden for at begrænse hvad brugerne kan se. I en brugergruppe kan du aktivere "Begrænset visning" - når det er aktiveret, så vil brugere med en lavere projektrolle end Manager kun kunne se de opgaver, hvor personen eller personens firma er ansvarlig (eller har været ansvarlig).

Hvem kan redigere i en tidsplan

Rettighedsstyringen for hvem der kan redigere følger samme struktur, som for hvem der kan oprette. Det er derfor kun personer med projektrollen som Manager og Administrator, der kan gå ind og justere og rykke rundt på opgaver.

Vær dog særlig opmærksom på, at hvis du gør en person med projektrollen Entreprenør ansvarlig, så vil denne person kunne følgende (som er identisk med alle andre steder i CxPlanner):
Kunne ændre fremdriften (%)
Kunne besvare og uploade billeder
Kunne ændre ansvarlig

Opdateret den: 29/02/2024