Importer tjeklister fra Excel XLSX til templates

Importer templates fra Excel XLSX

Du kan nemt importere dine eksisterende checkliste og testark til CxPlanner's struktur.

Brug nedenstående metode eller kontakt vores support-team, som vil importere det for dig direkte!

Importer fra Excel

Klik på "Importer fra XLSX (Excel)"-knappen:

Import XLSX button

Download Excel-skabelonkonverteren

I popup-vinduet vælg "Download skabelon". Denne fil vil lade dig konvertere dine eksisterende regneark til et format, som CxPlanner kan importere.

Download import template

Indsæt / kopier dine data i skabelonfilen

Screenshotet nedenfor viser to emner. Det er kun nødvendigt at bruge "Emne/Overskrift" og "Test emne"-felterne.

Når du har indsat dine data, skal du blot kopiere resultatet fra den grønne kolonne ind i CxPlanner.

Den data du skal kopiere er placeret længst til højre. Du skal måske scrolle til siden for at se den. Cellerne er markeret med en grøn farve.

Simpel import

(You can hide/show the advanced field with the plus/minus buttons)

Simple import view

Advanceret import

Advanced import

Importer dataene

Indsæt dataene fra den grønne kolonne i tekstområdet og klik på "Importer data" - voila!

Import Excel data

Opdateret den: 22/02/2024