Opret opgaver og registreringer

Opgaver og registreringer

CxPlanner er bygget op omkring opgaver. Opgaver kan du tilgå i forskellige visninger: tabel, kanban, tidsplaner og på plantegninger - fælles er, at disse visser opgaver på forskellige måder.

Det afhænger af din rolle på projektet, hvilke opgaver du kan se.

Opret ny opgave

Det afhænger af din rolle på projektet, om du kan oprette opgaver. Dette justeres med "Projektrolle" og "Brugergrupper" i projekt-indstillingerne.

Ny opgave knap

Overblik over en opgave

Du kan ændre de forskellige detaljer-muligheder, plantegninger mv. i projekt-indstillingerne.

Overblik over en ny opgave