Auto-importer tjeklister og test punkter

Læs artiklen "Importer mange tjeklister" først

Auto-import

Denne artikel beskriver, hvordan du kan specificere en "**Asset- eller udstyrstype**" og vedhæfte flere tjeklister til dem.

Når du tilføjer nye elementer markeret med "**Asset- eller udstyrstype**", vil tjeklisterne automatisk blive importeret.

De to import typer

Der er to måder at vedhæfte tjeklister på:

Sub-tjeklister: På denne måde vil de vedhæftede tjeklister blive tilføjet som sub-tjeklister og ændre elementet til en "mappe".
Tjekliste-punkter: På denne måde vil tjeklisterne blive tilføjet.

Sub-tjeklister

Når du opretter en ny tjekliste, kan du vælge at tilføje flere under-tjeklister til den automatisk.

For eksempel kan du oprette et asset med navnet 'Ventilation' og vedhæfte flere under-tjeklister til den, fx Mechanical complete, Functional check og System integration test. Dette vil automatisk tilføje 3 under-tjeklister.

Det vil derefter få denne struktur:

Ventilation
Mechanical complete
Functional check
System integration test

Sub-checklist example

Tjekliste-punkter

Definer en asset/udstyrstype og vedhæft derefter en eller flere tjeklister til den.

Når du opretter en ny asset/udstyr af den type, vil punkterne fra disse tjeklister automatisk blive importeret.

Fx kan du oprette et asset med navnet 'Ventilation' og vedhæfte checklisten 'Ventilation - General inspection', som vil blive automatisk importeret, når der tilføjes nye 'Ventilation'-assets.

Checklist items example

Opsætning af import-typerne

Naviger til projektindstillingerne og vælg afsnittet "Tjeklister".

Eksemplet nedenfor viser, hvordan de to typer kan bruges.

Import types

Import ved hjælp af bulk import

Brug importregnearket fra bulk-artiklen og vælg typen her:

Import spreadsheet

Opdateret den: 19/03/2023