Brug regneark/spreadsheets direkte i test

Du kan bruge indlejrede regneark/spreadsheets direkte i dine tjeklister. Det giver dig mulighed for at tilpasse designet og de værdier, fx til indreguleringsrapporter.

Du kan bruge Excel-formler inde i regnearket.

Generelt

Du kan kopiere og indsætte data direkte fra dine lokale regneark eller skrive direkte i cellerne. Hver celle kan tilpasses med farver og skrifttype.

Indtastningsceller

Du skal vælge de celler, som brugeren kan indtaste data i. Du gør dette ved at bruge knappen i værktøjslinjen eller ved at højreklikke og vælge "Indtastningsfelt".

Formler

Det er også muligt at bruge formler til at udføre beregninger. De tilgængelige funktioner er: +, -, /, *, (, ), SUM(), AVERAGE(), &. For at bruge en formel skal du starte med at skrive = i cellen efterfulgt af formlen.

Generelt: F.eks.: =C2+B2+(G3-G5)*2

Video

Guide

Skærmbilledet nedenfor viser, hvordan du opsætter 3 solpaneler inklusive værdierne.

Indtastningsfelter

Bemærk, at de tre grønne kolonner (med en lille pen) er indtastningsfelter. Du skal vælge de felter, som brugeren kan redigere, og klikke på "Indtastningsfelt".

Beregninger

De lilla felter er beregninger (formler), der derefter formateres som en procentdel.

Eksempel formler

På højre side vises et par eksempel formler.

Regnearkseksempel