Knapper og muligheder i overblikket

Generelle tips og tricks til at arbejde tjeklist-oversigten.

Arbejdsværktøjer

Denne sektion viser den grundlæggende måde at arbejde i visningen. For mere avancerede metoder, rul ned til bunden.

System & Test-visning - kerneværktøjer

(1) Tilføj en tjekliste og åbn den automatisk

Brug denne knap til at tilføje en ny tjekliste og åbne den direkte. Når du bruger denne knap, kan du enten oprette den ved navn alene, eller du kan importere en skabelon og markere placeringen på en tegning.

(2) Tilføj en tjekliste - men bliv i listen

Ved hjælp af denne "hemmelige" knap tilføjer du en ny topniveau-tjekliste. Det er en god måde at skabe overblik. På billedet er "Mechanical complete" oprettet på denne måde.

(3) Tilføj en underpost til tjeklisten

Du kan bruge de grå knapper på hver række/linje for at tilføje underpunkter (underpost). Dette er en nem måde at tilføje yderligere tjek eller udstyr.

(4) Søg og filtrer tjeklister

Brug en af de hvide indtastningsområder i tabellen til at søge og filtrere tjeklister.

(5) Filtrer tjeklisten, du er ansvarlig for

Brug knappen til hurtigt at filtrere på tjeklisten, hvor du er tildelt.

(6) Ændr størrelsen på kolonnerne i System & Test-visningen

Du kan trække kolonnestørrelserne (venstre/højre) for at ændre deres bredde. Størrelsen huskes mellem sideindlæsninger. Det er en personlig indstilling.

(7) Åbn en tjekliste

Klik bare på "Åbn" knapperne for at åbne/gå til en tjekliste.

Avanceret redigering i System & Test-visningen

Den avancerede redigering giver dig mulighed for at redigere og ændre tjeklister i bulk.

Avanceret redigering af system- og testvisningen

(1) Få adgang til avanceret menu

Hvis du har adgang til det, vil du se den grå menusknap.

(2) Gantt-tidslinje

Gantt-tidslinjen vil oprette et Gantt-diagram over alle tjeklister.

(3) Bulk-rediger emner

Denne mulighed giver dig mulighed for at redigere tjeklister i bulk fra denne visning.

(4) Download oversigt i Excel

Dette downloader den fulde oversigt i Excel.

(5) Bulk-import fra Excel

Først download oversigten i Excel (4), fortsæt derefter med dette. Se denne hjælpeartikel her.

(6) Tildel skabeloner til projekt

Denne mulighed er en avanceret mulighed for at tildele specifikke skabeloner til dette projekt. Det er ofte ikke nødvendigt at bruge.

(7) Indstillinger

I indstillingerne kan du ændre:

De synlige kolonner
Navnet på kolonnerne
Hvordan kolonnerne sorteres

Opdateret den: 19/11/2023