Tilføj flere oversigter med tjeklister

Hvis du har tusindvis af tjeklister eller har brug for at opdele dem i specifikke grupper, kan du enten højreklikke på tjeklisten for at oprette undermenuer, eller du kan oprette en helt ny modul.

Få adgang til indstillingerne ved at vælge "Menu => Indstillinger".

Tilføj en ny oversigt
Ændre sorteringen i sidebaren.
Opdater navnet.
Slet.

Brugerdefineret tjeklisteoversigt

Ny oversigt

Når du opretter en ny instans, vil de tjeklister, der oprettes inden for denne, blive adskilt fra standardvisningen. Hvis du sletter instansen, flyttes alle tjeklister til standardlisten.

Undermenuer

Når du højreklikker på en tjekliste og opretter en ny undermenu, vil disse også være tilgængelige for redigering fra denne visning.

Opdateret den: 19/11/2023