Artikler om: Rapporter og Analytics

Avanceret funktion med valgmuligheder/prefix

I rapporter er det muligt at oprette specifikke valg, som en bruger skal forholde sig til. Det er specielt nyttigt, hvis du fx flere steder i en rapport skal opdatere navne og data.

Når valgmuligheder benyttes, så kan du på forhånd angive stederne, hvor det gør sig gældende, fx "Tilpas navnet på projektlederen".

Opret felter der skal tages stilling til

Som angivet på billedet nedenfor, så skal du blot indsætte teksten mellem 2 tuborg-klammer (husk mellemrum). Så ønsker du at inkludere projektleder, skal det se sådan her ud: {{ Projektleder }}.

Indsæt prefix i tekst

Opdater felter

Når du benytter denne rapport på projekter, så skal du blot trykke på den gule erstat knap, hvorefter du nemt for rettet teksten i hele rapporten:

Erstat tekst

Opdateret den: 08/12/2023