Artikler om: Rapporter og Analytics

Dashboard & Analytics

Med analytics kan du få et real-time indblik i sagens fremdrift.

Hvor mange opgaver er blevet afsluttet i sidste uge? Hvor mange tests fejlede med ventilation i går? Det kan du se her!

Opbygning af analytics

Tilgå overblikket ved at vælge Analytics i sidebaren (hvis du ikke kan se knappen, så er modulet ikke aktiveret på projektet)
Vælg det område, som du vil se data på (opgaver, KS, etc.)
Eventuelt foretage ekstra søgninger og tilpasninger

Analytics overblik

Vælg det rette filter

Du kan skifte mellem de forskellige filtre - vil du fx kun se KS? Eller kun opgaver?

Skift mellem analytics overblik

Tilpas overblikket endnu mere

Du kan lave ekstra filtreringer i dataen, hvis du har brug for det. Når du benytter "Tilpas/Søg" funktionen, så kan søge yderligere (screenshot) men du kan også redigere direkte i graferne, ved at trække dem rundt. Du kan gemme dine indstillinger, så du kan genbruge dem senere.

Tilpas søgning i analytics

Video guide

Englisk videoguide:

Opdateret den: 06/11/2023