Artikler om: Opgaver / Registreringer

Brugerdefinerede felter

Generelt om brugerdefinerede felter

Hvis "Brugerdefinerede felter"-pluginet er aktiveret for din virksomhed, kan du tilføje brugerdefinerede felter til opgaverne på et projekt.

Der er forskellige slags brugerdefinerede felter, og de vises lige som normale felter i opgaven. Du kan specificere brugerdefinerede felter for hvert enkelt projekt.

Brugerdefinerede felter er kun tilgængelige, hvis dette plugin er aktiveret for din virksomhed.

Felterne vil være synlige på alle opgaver - uanset deres type

Sådan aktiverer du brugerdefinerede felter for et projekt

Projektindstillinger
Opgaveindstillinger
Rul ned til "Brugerdefinerede felter"
Aktiver de brugerdefinerede felter, du vil bruge til projektet

Aktiver felter

Forskellige slags brugerdefinerede felter

Der er 4 forskellige slags brugerdefinerede felter:

Tekst
Tal
Afkrydsningsboks
Rullemenu

Eksempel på et brugerdefineret felt som prioritet

De brugerdefinerede felter vil automatisk blive aktiveret herefter.

Felt i oversigt

Felt i opgave

Opdateret den: 19/11/2023