Artikler om: Brugere og rettigheder

Brugergrupper

En Brugergruppe er en smart måde at opstille ekstra adgangs krav til en eller flere brugere på et projekt.

Du kan kombinere flere brugere fra forskellige virksomheder i en Brugergruppe, og derefter begrænse adgangen for denne specifikke gruppe.

Eksempler på brugergrupper

Totalentreprenør: Alle der arbejder for Totalentreprenøren, rådgivere og UE'ere. Du kan nu nemt give dem samme rettigheder i filmodulet.
Hovedentreprenøren: Hovedentreprenøren og Under-entreprenører. Du kan begrænse visningen af opgaver, så de kun kan se de opgaver, som de er ansvarlige for.
Mangelgennemgang: Hvis du udfører mangelgennemgang, kan du opdele grupperne, så de kun kan se deres egne opgaver, men samtidig også at de ikke kan oprette nye opgaver selv.

Valgmuligheder med en Brugergruppe

Du har følgende valgmuligheder, når du bruger Brugergrupper:

Begræns visning: Dette vil begrænse, så brugerne kun kan se opgaver, der er tildelt dem eller tildelt deres virksomhed.
Begræns oprettelse af nye opgaver: Dette vil blokere brugerne for at tilføje nye opgaver.
Adgang til mapper i fil-modulet: Du kan give adgang til en Brugergruppe til specifikke mapper. På den måde behøver du ikke at tildele adgang til hver enkelt bruger.

Brugere med projektrollen som Administrator og Manager bliver ikke påvirket af Begrænset visning.

Tildeling af brugere til en Brugergruppe

Når du tilføjer en ny bruger til et projekt, vil du blive bedt om at tildele en Brugergruppe. Det er valgfrit, og du kan altid komme tilbage senere og (gen)tildele Brugergruppen.

Håndtering af Brugergrupper

Nye brugergrupper vil automatisk have Begræns visning aktiveret.

Du får adgang til Brugergrupperne via den gule knap (1) i indstillingerne. Du kan altid flytte en bruger til en anden brugergruppe (2).

Brugergrupper

Opdatering af Brugergrupper

Skærmbilledet nedenfor viser, hvordan Brugergruppernes ser ud.

Rediger og tilpas brugergrupper

Videodemo af brugergrupper

Opdateret den: 04/11/2023