Email-notifikationer

Min profil ➡️ Email-notifikationer

Email notifikationer

Du kan aktivere en række email-notifikationer. Det er forskelligt hvor mange notifikationer, som folk ønsker - derfor er det også op til dig, at vælge, hvilke notifikationer du ønsker.

Fjernelse af notifikations-mails

Du kan fjerne notifikationerne fra din profil, ved at fjerne fluebenet i notifikationer.

Flere projekter samles i en mail

Vores notifikations-system er bygget op, så du modtager 1 email per notifikation. Mailen indeholder information omkring alle de projekter, du har adgang til.

Årsagen til det er, at du på den måde modtager færre emails. Forestil dig, at du har adgang til 50 projekter - så fremfor at modtage 50 mails, modtager du kun 1 mail med alt informationen.

Opdateret den: 07/02/2023