Glemt password / Reset password

Har du glemt dit password?

Du kan altid reset dit password, hvis du har glemt det. Når du tilgår CxPlanner's loginside, vil du kunne se en tekst med "Glemt password?" - klik på den og indtast din email.

Du kan også bruge dette direkte link her. Klik her for at resette dit password.

Når du har indtastet din email og trykket "Reset kodeord", så bliver der sendt en email til dig med et gendannelses-link:
Klik på det link,
Indtast dit nye password,
Log herefter ind med det nye kodeord.

Glemt password knappen

Glemt password

Reset/Gendan password

Reset password

Reset andre brugeres password

Hvis du er administrator på din firma platform, så kan du gennem menuen "Brugere" resette brugeres password.

Opdateret den: 05/06/2024