Firmaprofil

For at få fuldt udbytte af CxPlanner bør have en firmaprofil. En firmaprofil giver dig mulighed for at oprette og styre projekter og brugere.

Hvis du ikke har en firmaprofil, vil du være underlagt indstillinger på de projekter, som du har adgang til.

Hvis du opretter en gratis profil på CxPlanner vil du få adgang til nogle af funktionerne, men det er først, når du kontakter os og vi opretter en fuld firmaprofil, at du får adgang til alt.

Note

Hvis du har været i kontakt med os, så har du nok allerede en firmaprofil.

Opdateret den: 13/01/2023