Profilindstillinger

Min profil

Profil-indstillinger

Profilindstillinger

I menuen indstillinger kan du redigere basal oplysninger om dig selv, som fx dit navn og email. Det er også herinde, at du kan ændre dit password.

Der er nogle indstillinger, som du ikke selv kan ændre. Du kan fx ikke ændre hvilke rettigheder din firma-bruger har.

Tilpas profil-indstillinger

Ændring af password

For at ændre dit password kræver vi, som en sikkerhed, at du oplyser dit nuværende password. Du skal blot skrive dit nuværende og dit nye password og gemme.

Dit password skal være minimum 8 tegn langt, før det er gyldigt.

If you company uses SSO (Single-sign-on) then you cannot change your password here.

Aktivering af 2FA

Hvis du ønsker yderligere sikkerhed, kan du aktivere 2FA. For at benytte 2FA skal du have en mobiltelefon med en app, som kan benyttes hertil, fx Authy. Hver gang du logger ind, skal du åbne denne app og indtaste den 6 cifret kode der er tilgængelig i 30 sekunder.

If you company uses SSO (Single-sign-on) then you cannot change your password here.

Profilbillede

Du bør uploade et lille billede af dig selv, så når du opretter nye opgaver eller besvarer eksisterende opgaver, vil andre brugere kunne se det.

Ændring af firma

Du kan ikke selv ændre dit firma. For at ændre dit firma skal du kontakte CxPlanner support - benyt chat-supporten nederst i højre side eller send os en mail på support@cxplanner.com.

Opdateret den: 20/10/2023