Artikler om: Generelt

Login med SSO på iOS iPhone

Overblik

Hvis din virksomhed har aktiveret Single Sign-On (SSO) login, vil du få adgang til CxPlanner gennem din virksomheds udpegede sikkerhedsudbyder. I denne situation vil du ikke have en dedikeret CxPlanner adgangskode, og login-processen vil blive udført gennem din virksomheds SSO udbyder.

Log ind via SSO

Arbejdsgangen for at logge ind med SSO er som følger:

Åbn CxPlanner og klik på login-knappen.
Indtast din e-mail og klik på "Næste."
Du vil blive omdirigeret til din SSO-udbyder (f.eks. Google, Microsoft, osv.).
Log ind.
Efter godkendelse vil du blive omdirigeret tilbage til CxPlanner.

SSO og iPhone

Hvis din virksomhed har aktiveret SSO, kan standard iPhone-applikationen til CxPlanner ikke bruges på grund af sikkerhedsbegrænsninger på iOS-apps. Der er dog alternative måder at få adgang til CxPlanner på din iPhone.

Brug af din foretrukne browser

Du kan få adgang til CxPlanner gennem din foretrukne browser på din iPhone. Åbn simpelthen Safari, gå til CxPlanner-webstedet og log ind. Alle funktioner vil fungere.

Oprettelse af en dedikeret app-genvej

En anden mulighed er at oprette en genvej, der simulerer CxPlanner-appen. Følg disse trin:

Åbn Safari på din iPhone.
Gå til CxPlanner login-siden.
Tryk på del-ikonet (normalt placeret i bunden i midten) på browseren.
Vælg "Føj til hjemmeskærm" fra mulighederne.
Navngiv genvejen (f.eks. CxPlanner) og tryk på "Tilføj."

Nu har du en genvej på din startskærm, der giver hurtig adgang til CxPlanner og efterligner app-oplevelsen.

Opdateret den: 30/01/2024