Godkendelse af Filer / Tegninger

BETA version - venligst giv feedback til CxPlanner-teamet

Inden for filmodulet kan du aktivere "Filer / Tegninger" i enhver mappe. Godkendelsen er designet til når der uploades nye tegninger og dokumenter, f.eks. godkendelse af designtegninger, VH-manualer, As-Built osv.

Kun brugere med projektrollen 'Admin' eller 'Manager' kan ændre godkendelsesstatus.

Gå til folderstrukturen

For at få adgang til redigeringsområdet skal du navigere ind i folderstrukturen:

Aktiver godkendelse af dokumenter

Aktiver kolonnen, der viser godkendelses af dokumenter
Kolonnen vises nu.
Sæt flueben til/fra for de mapper, hvor du har brug for godkendelse.

Godkend / Afvis dokumenterne

En ny kolonne kaldet "approval" er nu synlig i filmodulet for hver fil.
Brugere med projektrollen som 'Admin' eller 'Manager' kan nu ændre godkendelsesstatus ved at klikke på den.
Du kan også højreklikke på filen og vælge "Granskning", hvis du vil tilføje kommentarer direkte i filen.

Re-uploading af afviste dokumenter

Hvis du 'Afviser' et dokument, og entreprenøren genuploader en ny version, vil den nye version have status som 'Ingen'.

Opdateret den: 07/08/2024