Artikler om: Fil-modulet (projektweb)

Upload af filer

Upload muligheder

Du kan uploade alle typer filer i CxPlanner, og du kan uploade mange filer på en gang.

Vi har følgende upload metoder:

Upload 1 fil ad gangen
Upload mange filer på en gang
Upload en ZIP-fil og pak den automatisk ud

Du kan kun uploade, hvis du har skrive-rettigheder til mappen

Uploadknap

Upload knappen er synlig, hvis du har klikket på en mappe, som du har adgang til at uploade i - ellers er knappen skjult.

Uploadknap

Upload filer

Du kan trække filer over i upload-boksen, eller du kan klikke på feltet i upload-boksen, og vælge filer fra din computer.

Når du har valgt dine filer, skal du blot trykke på "Upload" knappen.

Upload mange filer

Upload og udpak ZIP-filer

Du kan upload en ZIP fil som automatisk udpakkes og danner mapperne.

Åben et projekt og åben "Filer" fra sidebaren
Vælg en mappe (ligegyldigt hvilken en)
Tryk på den blå upload knap
Træk din ZIP fil ind
Nu kommer der en pop-up boks, her skal vælge "Udpak zip-fil"
Vent et øjeblik og refresh så siden

Videodemo af upload

Opdateret den: 04/12/2023