Hvordan sletter jeg en tjekliste?

Sådan sletter du en eller flere tjeklister

Hvis du ønsker at slette hele tjeklister, så skal vi i vestre side af sidebaren finde det område hvor tjeklisten som ønskes fjernet er. I dette eksempel ligger den under "kvalitetssikring"
Når du har lokaliseret den tjekliste du ønsker at fjerne, så åbner du "menuen" og trykker "rediger mange elementer samtidig"

Når du har klikket "rediger mange elementer samtidig" vil du få en "redigerings bar" frem som ligger over dine tjeklister.
Hvis du nu markere den/de tjeklister som du ønsker at slette og trykker på knappen "slet muligheder"

Herefter vil du have nogle forskellige "slette muligheder". Her vælger du blot den mulighed der passer bedst til hvad du ønsker.

Opdateret den: 23/07/2024