Artikler om: Projekter

Importer opgaver fra Excel (XLSX)

Importerings-muligheder

Det er muligt at importere opgaver direkte fra en Excel-fil. Når du importerer, har du to muligheder:

Importer og tilføj nye opgaver
Importer og opdater eksisterende opgaver

Det er kun brugere med projektrollen "Admin", som kan importere XLSX filer.

Importerings-områder

Naviger til projektindstillingerne, og vælg fanen Avanceret:

Importeringsområder

Importer og tilføj nye opgaver

Følg 4-trins vejledningen for at importere og tilføje nye opgaver. Når du downloader skabelonen, vil der være dropdown-menuer i filen, så du hurtigt kan tilføje projektværdier.

Importer og tilføj

Importer og opdater opgaver

Hvis du scroller længere ned på siden finder du opdaterings-området.

For at opdatere opgaver skal vi først eksportere en XLSX-fil. Denne fil vil inkludere ID-kolonnen med opgavernes ID-nummer - det er sådan softwaren ved hvilke opgaver der skal opdateres.

Opdater opgaver

Opdateret den: 12/12/2023