Artikler om: Projekter

Tilføj brugere til projektet

Når du tilføjer en bruger til et projekt, får de tildelt en Projektrolle. Denne rolle bestemmer, hvad de kan gøre på et projekt - deres rettigheder.

De forskellige Projektroller

Der er 6 hovedroller:

Admin: Kan gøre alt på projektet (ændre indstillinger, slette projekt osv.)
Manager: Kan tilføje nye brugere til projektet, oprette opgaver og lukke opgaver.
Konsulent: Kan oprette nye opgaver og lukke opgaver.
Designer: Kan oprette nye opgaver, omfordele opgaver, men kun lukke opgaver oprettet af brugeren selv.
Entreprenør: Kan oprette nye opgaver, omfordele opgaver, men kun lukke opgaver oprettet af brugeren selv.
Observant: Kan kun se opgaver.

Hvem kan tilføje brugere til et projekt

Kun brugere med Projektrollen: Administrator eller Manager kan tilføje brugere til et projekt.

Tilføjelse af brugere

Når du tilføjer brugere, er der to muligheder:

Opret ny bruger og tilføj til projekt
Tilføj eksisterende bruger til projekt

Forskellen er, at sidstnævnte kræver, at brugeren skal være tilføjet til et andet af dine projekter - det er en hurtig tilføjelse fra en dropdown-liste.

Hvis brugeren aldrig har haft adgang før, skal du oprette brugeren.

Når du tilføjer en ny bruger, kan du angive Brugergruppe - læs mere om det i hjælpeartiklen om brugergrupper.

Tilføj bruger til projekt

Opdateret den: 17/06/2024