Offline registrering

Mister du internet forbindelsen?

Hvis du mister internettet eller går i en kælder, så kan du stadig registrere med CxPlanner.

Du kan oprette nye opgaver og du kan også tage billeder.

For at kunne tilgå sider, skal du have besøgt dem før. Skal du bruge tabel-oversigten, så skal du have været inde på den.

Fuldt offline arbejde

Hvis du skal du arbejde meget offline, kan du synkronisere projektet til din telefon eller computer.

Tryk på dit ikon øverst til højre og vælg "Offline synkronisering". Herefter skal du klikke på "Synkroniser data til cache", og vælge hvad du vil synkronisere. Du er nu klar til at arbejde offline.

Note: Vær opmærksom på, at du har tilstrækkelig plads på dit device.

Note: Du synkroniseres kun tjeklister, hvor du er ansvarlig.

Note: Hvis du har ustabilt internet, så skal du muligvis aktivere "flight-mode" for at undgå, at din mobil prøver at koble op.

Langsomt internet

Hvis du har dårligt internet, så kan du pause upload af data. Det gør du ved at "Pause uploads".

Denne funktion lader dig navigere i CxPlanner, men alt hvad du foretager gemmes på din telefon indtil du har godt internet og "un-pauser" igen.

Offline settings

Opdateret den: 13/03/2024