3D modeller

Du kan åbne og navigere i 3D-modeller inde fra fil-modulet. Når du åbner din 3D-model kan du navigere i den og benytte forskellige værktøjer:

3D-viewer

IFC og Revit modeller

Alle brugere har automatisk adgang til vores IFC-viewer. For at få adgang til Revit-vieweren på dine projekter, skal du kontakte vores support.

Upload af 3D-modeller

Når du uploader en 3D-model vil CxPlanner automatisk starte med at klargøre den til online-visning. Det kan tage mellem 10 sekunder til 20 minutter afhængig af hvor stor modellen er.

Hvis Revit-modulet er aktiveret på projektet, så vil du modtage en email når filen er klar til visning.

Hvordan åbner man en 3D-model

Du finder de forskellige modeller i fil-strukturen. Du skal blot åbne mappen med modellen og klikke på den model, som du ønsker at se.

3D modeller i mappestruktur

Kombiner flere 3D-modeller

Du kan kombinere flere 3D-modeller på samme tid - fx forskellige fagområder. For at gøre det, skal du vælge de modeller du vil kombinere:

Kombiner flere 3D-modeller

Opdateret den: 26/10/2023