Avancerede funktioner i filmodulet

Filmodulet indeholder en masse avancerede funktioner. Overskrifterne nedenfor beskriver en række af dem.

Download filer til ZIP

Marker filer og download til ZIP-fil

Du kan markerede filer i filmodulet, og derefter downloade dem til en ZIP-fil. Vælg de filer du vil downloade, klik herefter på "Menu" og vælg download til ZIP.

Download mapper til ZIP-filer

Du kan downloade hele mapper til ZIP-filer. Vælg "Menu" og herefter download "Download foldere/mapper". Nu kan du vælge præcis de mapper du ønsker at downloade som ZIP-filer.

Filfunktioner

Flyt filer mellem mapper

Du kan nemt flytte filer mellem de forskellige mapper. Marker filen, højreklik eller vælg "Menu" og herefter "Flyt fil".

Rediger filnavnet på mange filer

Du kan hurtig-redigere filnavnet på mange filer på samme tid.

Slet filer

Du kan slette filer fra filmodulet. Marker filen, højreklik eller vælg "Menu" og tryk så på "Slet".

Se fildetaljer

Du kan højreklikke på de enkelte filer og se alle fildetaljer. Størrelsen på filen, format, versioner osv.

Administrator værktøjer

Disse punkter finder du i den gule "Menu"-knap til højre. Vær OBS på, at du skal være Administrator for at tilgå dem.

Filhistoriks overblik

Hver gang en bruger åbner, downloader, uploader, sletter, ny versioner osv. bliver det gemt i loggen. Som Administrator kan du åbne "Fil historik" og se alt hver der sket.

Adgangshistorik

Som Administrator kan du åbne "Adgangsloggen" og se præcis hvornår en person har haft adgang til en mappe.

Opdateret den: 06/11/2023