Artikler om: Fil-modulet (projektweb)

Mappestrukturen i filmodulet

Mappestrukturen kan du tilpasse til projektet. Det fungerer ligesom i din stifinder, du kan tilføje, flytte og fjerne mapper.

Det er kun brugere med projektrollen Manageren og Administratoren på et projekt, som kan ændre mappestrukturen.

Sletning af mapper: Hvis du sletter mapper, så sletter du også alle filerne i mapperne!

Rediger mappestruktur

Åben redigeringsværktøjet

Først skal du åbne fil-modulet og herefter "Folder struktur".

Redigeringsmenu

Tilpas mapper

Herefter kan du tilpasse mappestrukturen.

Mappestruktur

Højre-klik

Hvis du højreklikker direkte på mapperne, kan du ligesom i Windows og MacOS tilføje og ændre mapperne.

Admin-tjekboks

Hvis din projektrolle er Administrator, kan du også aktivere den lille tjekboks. Hvis du aktiverer den, så er det kun Administratoren der kan ændre denne mappe og give adgang til denne mappe - ellers vil brugere med projektrollen Manager også kunne ændre mappen.

Opdateret den: 11/03/2023