Artikler om: Projekter

Hvordan ændre jeg navnet på et projekt?

Ændre navnet på dit projekt

Du kan finde dig i en position hvor du skal ændre navnet på dit projekt - det er heldigvis super simpelt!

For at ændre navnet, skal du i venstre side af sidebaren åbne "projekt indstillinger" og åbne modulet "projektdata".
Herinde scroller du ned og finder "projektnavn" og klikker på den lille blyant til højre for navnet.

Bemærk at det kun er brugere med roller "Administrator" og "Manager" der kan ændre navnet på et projekt.

Opdateret den: 15/09/2024