Artikler om: Projekter

Hvordan sletter jeg et projekt?

Slet/midlertidigt arkiver et projekt

Er du i en situation hvor du ønsker at slette et projekt, så er det heldigvis en super simpel process.

Bemærk - hvis du sletter et projekt, så vil det forsvinde permanent og der er ingen måde at få det tilbage igen

Hvis du er usikker på om du eventuelt skal bruge projektet igen, så kan vi anbefale blot at ændre projekts status fra "åben" til "lukket".
Hvis du ændre projektets status til "lukket", så vil det være midlertidigt arkiveret og kan herefter kun åbnes igen af ejeren eller adminstarorer.
Dette er et super alternativ til at slette projektet, da alt data og fremgang ikke vil gå tabt

Ændre status på et projekt

Ønsker du ikke at slette projektet, men blot at ændre projektets status, så skal du i venstre side af sidebaren finde "projekt indstillinger"
åbne "projektdata" og klikke på den lille blyant. Her ændre du projektets status.

Slet et projekt

Ønsker du ikke at midlertidigt lukke projektet, men at slette det permanent, så skal du i venstre side af sidebaren finde "projekt indstillinger" og åbne "advanceret". Hernæst scroller du helt ned i bunden og finder knappen "slet projekt"

Opdateret den: 14/08/2024