Artikler om: Projekter

Hvordan tilføjer jeg et projekt-logo?

Dit firmas logo vil altid være aktivt, men du kan også oprette et projekt-logo, således at du har både dit eget firmas logo og kundes logo med på dine rapporter.

Hvis du tilføjer et projekt-logo, så vil det være med på alle rapporter man laver i platformen fremover.

For at tilføje et projekt-logo skal vi finde "Projekt indstillinger" nederst i venstre side. Hernæst skal vi være i fanen "Projektdata"
Når du er i fanen "Projektdata" scroller du helt ned i bunden hvor du finder upload funktionen.

Når dit logo er blevet uploadet vil det være aktivt nede i bunden af "Projektdata fanen"
Som en reference vil det kunne se således ud:

Opdateret den: 19/07/2024