Artikler om: Generelt

Hvorfor ryster pop up vinduet når jeg åbner noget?

Hvorfor ryster dit pop up vinduet?

Du kan opleve at din pop up vinduet ryster når du f.eks. ønsker at importere en template eller andet.
Dette skyldes højst sandsynligt at du er zoomet for langt ind på din webbrowser. Hvis du prøver at zoome ud til minimum 100%, så skulle problemet gerne fikse sig selv.
Hvis problemet derimod stadig opstår, så kontakt endelig vores support.

Hvordan zoomer jeg ud?
Du kan zoome ud på et par forskellige måder:

hold "ctrl" knappen nede og scrol op eller ned på din mus
klik på de "tre prikker" oppe i højre hjørne af din webbrowser. Herinde har du en masse valgmuligheder, bl.a. "zoom"

Opdateret den: 02/08/2024