Mappestruktur

Projekt ➡️ Fil-modulet ➡️ Adgangs rettigheder ➡️ Folderstruktur

Du kan selv bestemme, hvordan din mappestruktur skal være i CxPlanner. Det fungerer ligesom i din stifinder, du kan tilføje, flytte og fjerne mapper.

Det er kun Manageren og Administratoren på et projekt, som kan ændre mappestrukturen.

Sletning af mapper: Hvis du sletter mapper, så sletter du også alle filerne i mapperne!

Rediger mappestruktur

Åben redigeringsværktøjet

Først skal du åbne fil-modulet og herefter "Folder struktur".

Tilpas mapper

Herefter kan du tilpasse mappestrukturen.

Højre-klik

Hvis du højreklikker direkte på mapperne, kan du ligesom i Windows og MacOS tilføje og ændre mapperne.

Admin-tjekboks

Hvis din projektrolle er Administrator, kan du også aktivere den lille tjekboks. Hvis du aktiverer den (som det er gjort i mappen "Admin" og "Statusrapporter"), så er det kun Administratoren der kan ændre denne mappe og give adgang til denne mappe.

Opdateret den: 15/01/2023