Hvordan gemmer jeg en personlig underskrift

Tilføjelse af en underskrift

Når du skal godkende dokumenter eller bruge din underskift, kan det være rart ikke at skulle skrive den manuelt hver gang. Vi har derfor lavet en funktion hvor du kan gemme din underskift således du ikke skal skrive den hver gang du godkender noget.

Hvis du oppe i højre side klikker på dit "ikon" og åbner "min profil", kan du scrolle ned til "signatur"
Her skriver du din underskift og markerer den lille slider ovenover.

Når dette er gjort vil du altid kunne vælge din underskrift når du i fremtiden skal godkende dokumenter.

Opdateret den: 06/09/2024