Importer mange tjeklister fra XLSX på samme tid

Menu-knappen

Access the bulk import

Bulk import area

Struktur

I det avancerede menu kan du downloade en fuld oversigt over alle kolonner, du kan angive. Brug inline-linket.

For at opbygge en struktur (mappe), skal du indsætte et X i "Sub"-kolonnen. Ingen-X betyder, at linjen er en topniveaumappe.
For at opdatere data, skal du bare ændre dataen.
For at ændre sorteringen, skal du bare flytte rækkerne.
For at tilføje nye, skal du bare tilføje nye linjer og give dem et navn.

Eksempel

Hvis der er et ID-nummer i kolonne A ("ID"), vil CxPlanner prøve at finde denne tjekliste og opdatere den med eventuelle ændringer, når du importerer Excel-filen.

Når du indsætter et X i kolonne B ("Sub"), bliver linjen automatisk en indrykning til tjeklisten ovenfor - undtagen hvis linjen ovenfor har samme antal X'er.

Du kan ikke slette checklister ved at slette linjer i regnearket. Bare rolig :)

Hvis du ændrer noget tekst eller flytter en række, vil det blive afspejlet i CxPlanner.

**Screenshot 4**

Re-importer avanceret

Du kan altid åbne den avanceret menu, downloade overblikket, ændre linjer/opdatere tekster, og så gen-importere Excel-arket.

Opdateret den: 22/02/2024