Artikler om: Projekter

Tilføj en plantegning på et projekt

Tilføj en plantegning

At tilføje plantegninger til dit projekt kan være en stor hjælp til at lokalisere hvor hver enkelte opgave bliver udført.

Tilføj plantegningen

Åben dit projekt og tilgå elementet "filer" i sidebaren i vestre side og klik på filen "plantegninger".

Klik herefter på knappen "Upload filer" og tilføj de ønskede plantegninger til dit projekt

Bemærk her at alle plantegninger skal være downloadede som PDF for at kunne uploades

Når du har valgt de plantegninger som du ønsker at tilføje til dit projekt, skulle det gerne se således ud.
Bemærk her at du nemt kan redigere navnet på plantegningerne ved blot at klikke filens navn og ændre det til det ønskede navn

Tilknyt plantegningen til projektet

Når din/dine plantegninger er uploadet, skal de aktiveres og tilføjes til projektet.
For at gøre dette klikker vi på elementet "Tilføj plantegning" i sidebaren til vestre. Hernæst klikker vi på "Plantegning" og til sidst "Tilføj plantegning til projekt"

Opdateret den: 12/08/2024