Rediger mange og tilpas overblik

Der er to måder at redigere mange tjeklister på samme tid. Denne artikel vil vise, hvordan det gøres i browseren. For bulkredigering ved hjælp af Excel 2-vejs synkronisering læs venligst denne artikel.

Videovejledning

Aktiver bulkredigering

For at aktivere bulkredigering skal du klikke på den grå "Menu" og vælge bulkredigering. Derefter bør du se de gule knapper:

Bulkredigering i system- og testvisning

(1) Vælg tjeklister

Vælg den tjekliste, du vil redigere.

(2) Flyt valgte tjeklister

Når du klikker på dette, vises en popup, og du kan vælge, hvor genstandene skal flyttes hen. Vær opmærksom på, at forælderen ændres på alle genstande med markeringer. Du kan flytte mapper, men kun toppen skal være markeret.

(3) Importer skabeloner

Dette giver dig mulighed for hurtigt at importere en eller flere tjeklister til alle de valgte tjeklister.

(4) Kopiér valgte tjeklister

Dette er en hurtig kopi af den valgte tjekliste. Angiv antallet af kopier.

(5) Slet muligheder

Dette vil give dig forskellige muligheder:

Slet de valgte tjeklister
Slet de valgte tjeklister OG deres underordnede
Slet genstandene inden for tjeklisterne (f.eks. importeret skabeloner)